Hello Fresh Mobile Banner
Ristet hvitløksbrød

Ristet hvitløksbrød

oppskrift på røstet hvitløkbrød som er perfekt som tilbehør eller forrett. enkelt å lage og fullt av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 hvitløksfedd
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 (450 gram) italiensk brødloff
  • 1/2 kopp smør
  • 1 spiseskje hakket fersk persille (valgfritt)
  • 2 spiseskjeer revet Parmesanost (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Skjær av toppen på hvitløksknoppene slik at tuppen av hver enkelt fedd blir synlig. Legg hvitløken på et stekebrett og drypp over olivenolje. Stek til hvitløken er myk, omtrent 30 minutter.
  2. 2Sett ovnen på grill (broil). Del brødet i to på langs, og legg det med snittflaten opp på et stekebrett.
  3. 3Press hvitløksfeddene ut av skinnet og over i en middels stor bolle. Rør inn smør, persille og Parmesanost til det er godt blandet. Smør blandingen på den skårne siden av brødet.
  4. 4Grill brødet til det er lett ristet, ca. 5 minutter.