
Cubansk svinerull II
oppskrift på cuban pork roast ii - perfekt for en smakfull middag. enkel å lage, med detaljerte trinn og tips. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 5 pund benfri svinefilet, stek
- 6 fedd knust hvitløk
- 1/2 teskje tørket rosmarin, knust
- 1/2 teskje tørket dill
- 1/2 teskje tørket oregano
- 1 kopp tørr rødvin
- 10 fedd hvitløk
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, bland sammen knust hvitløk, rosmarin, dill, oregano og rødvin. Plasser steken i en stor plast- eller glassbeholder, hell vinblandingen over kjøttet, og dekk til. Mariner over natten i kjøleskapet.
- 2Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
- 3Overfør kjøttet til en norsk ovn. Lag åtte til ti 2,5 cm dype snitt i kjøttet med en skarp kniv. Sett inn en hel, skrelt hvitløkklave i hvert hull. Hell marinaden over kjøttet, og dekk til.
- 4Stek i 35 minutter per pund, eller til en hurtigtermometer som settes inn i midten av steken viser 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).