Cubansk svinerull II

Cubansk svinerull II

oppskrift på cuban pork roast ii - perfekt for en smakfull middag. enkel å lage, med detaljerte trinn og tips. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 5 pund benfri svinefilet, stek
  • 6 fedd knust hvitløk
  • 1/2 teskje tørket rosmarin, knust
  • 1/2 teskje tørket dill
  • 1/2 teskje tørket oregano
  • 1 kopp tørr rødvin
  • 10 fedd hvitløk

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, bland sammen knust hvitløk, rosmarin, dill, oregano og rødvin. Plasser steken i en stor plast- eller glassbeholder, hell vinblandingen over kjøttet, og dekk til. Mariner over natten i kjøleskapet.
  2. 2Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  3. 3Overfør kjøttet til en norsk ovn. Lag åtte til ti 2,5 cm dype snitt i kjøttet med en skarp kniv. Sett inn en hel, skrelt hvitløkklave i hvert hull. Hell marinaden over kjøttet, og dekk til.
  4. 4Stek i 35 minutter per pund, eller til en hurtigtermometer som settes inn i midten av steken viser 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).