
Pappas favorittgryte
oppskrift på dad's favorite casserole - en enkel og smakfull grateng som hele familien vil elske. perfekt for hverdagsmiddag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 1 fedd hvitløk, finhakket
- 3. salt og pepper etter smak
- 4. 1 (283 gram) pakke frossen hakket spinat, tint og godt drenert
- 5. 1 (454 gram) pakke ukokt brede eggnudler
- 6. 1 (305 gram) boks kremet soppsuppe
- 7. 2 ½ kopper fettfri melk
- 8. 1 kopp revet amerikansk ost
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 165 grader C (325 grader F). Lett smør en stor ildfast form.
- 22. I en stekepanne over middels varme, kok opp kjøttdeigen til den er jevnt brun. Sil av fettet. Bland inn hvitløk, og krydre med salt og pepper. Rør inn spinat, og kok til det er gjennomvarmt. Bland inn de ukokte eggnudlene, og overfør til den forberedte ildfaste formen. Bland inn soppsuppe og melk, og strø over ost.
- 33. Stek i 45 minutter i den forvarmede ovnen, til det er boblende.