
Kalkunboller med grønnsakssaus
oppskrift på kalkunboller med grønnsakssaus, perfekt for en sunn og smakfull hovedrett. enkel å lage og full av næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av kalkun
- 1/2 kopp brødsmuler
- 1 egg
- 2 bokser (10,5 unser) kondensert grønnsakssuppe
- 1 boks (12 væskeons) kondensert melk
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle blander du karbonadedeig, brødsmuler og egg. Rør godt, og form til kuler med omtrent 4 cm i diameter.
- 2Forvarm en stor stekepanne på middels varme. Stek kjøttbollene til de er jevnt brune på alle sider, ca. 5 minutter. Rør inn kondensert suppe og hermetisk melk. La det koke på middels varme til kjøttbollene ikke lenger er rosa, omtrent 15 minutter.



