
Syrlig grillet kylling
lær hvordan du lager smakfull og krydret grillet kylling med vår enkle oppskrift. perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper eplecidereddik
- 2. 5 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 3. 1 1/2 spiseskjeer krydderblanding for fjærfe
- 4. 2 spiseskjeer salt
- 5. 4 kyllinghalvdel (hver med lår og bryst)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm en utendørsgrill til indirekte middels varme og pensle risten lett med olje.
- 22. I en liten kjele over middels lav varme, bland eddik, olje, krydder for fjærfe og salt. Rør ofte, til sausen akkurat begynner å boble.
- 33. Plasser kyllinghalvdelene på grillen og pensle med sausen, snu dem hver 7. til 10. minutt.
- 44. Fortsett dette over indirekte middels varme i omtrent 45 minutter, eller til den indre temperaturen når 180 grader Fahrenheit (ca. 80 grader Celsius).