Bunwiches

Bunwiches

Lær hvordan du lager deilige bunwiches med denne enkle oppskriften. Perfekt for frokost, lunsj eller småretter. Raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør eller margarin, myknet
  • 2 spiseskjeer majones
  • 2 spiseskjeer sennep
  • 1/4 kopp hakket løk
  • 2 spiseskjeer valmuefrø
  • salt og pepper etter smak
  • 1 (900 gram) 5 cm tykk skinkestek
  • 16 skiver sveitserost
  • 16 hamburgerbrød, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2I en liten bolle, bland sammen smør eller margarin, majones, sennep, løk og valmuefrø (hvis du bruker det). Krydre med salt og pepper. Smør et tynt lag av blandingen på de skjærte sidene av bollene. Legg en skive ost på den nederste halvdelen av hver bolle, og topp med noen skiver skinke. Pakk hver sandwich individuelt inn i aluminiumsfolie. På dette tidspunktet kan sandwichene oppbevares i kjøleskap eller fryses ned i en plastpose.
  3. 3Stek i ca. 8 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er varme hele veien gjennom. Hvis sandwichene er frosne, stek i 12 til 15 minutter.