Langtidskokt ekorn

Langtidskokt ekorn

oppskrift på slow cooked squirrel - en unik og smakfull rett som krever tid og omsorg. perfekt for viltelskere som ønsker en minnerik middagsopplevelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 ekorn – skinnet, renset og delt i biter
  • 4 store poteter, delt i kvarter
  • 1 pund gulrøtter, hakket
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 4 løk, skivet
  • 2 kopper vann
  • 1/4 middels hodekål
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1I en langsomkoker legger du ekornkjøttet, poteter, gulrøtter, grønn paprika, løk, vann, kål, salt og malt svart pepper.
  2. 2Dekk til og kok på lav varme i 8 timer.