Langtidskokt ekorn
oppskrift på slow cooked squirrel - en unik og smakfull rett som krever tid og omsorg. perfekt for viltelskere som ønsker en minnerik middagsopplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 ekorn – skinnet, renset og delt i biter
- 4 store poteter, delt i kvarter
- 1 pund gulrøtter, hakket
- 1 grønn paprika, hakket
- 4 løk, skivet
- 2 kopper vann
- 1/4 middels hodekål
- 1 teskje salt
- 1 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1I en langsomkoker legger du ekornkjøttet, poteter, gulrøtter, grønn paprika, løk, vann, kål, salt og malt svart pepper.
- 2Dekk til og kok på lav varme i 8 timer.
