Hello Fresh Mobile Banner
Kofta

Kofta

oppskrift og tips for å lage en smakfull kofta, en populær rett i norsk matkultur. perfekt for helgen eller hverdagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 løk, hakket
  • 1 eggeplomme
  • 2 spiseskjeer fersk oregano, hakket
  • salt og pepper etter smak
  • 1 bambuspyd, bløtlagt i vann i 20 minutter

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen det malte storfekjøttet, løk, eggeplomme, oregano, salt og pepper i en middels stor bolle.
  2. 2Ta opp middels store håndfuller og trykk dem på spyd. Rull dem på en lett oljet, ren overflate til blandingen ser ut som en stor storfepølse med omtrent 4 cm på hver side av spydet. Plasser fingrene dine midt på spydet og del kjøttloggen i to pølser med omtrent 2,5 cm av spydet som stikker ut på hver side.
  3. 3Forbered en grill på høy varme, eller hvis du bare har en grillpanne, som meg, varm den opp på middels-høy varme.
  4. 4Legg pølsene på grillen, og kok i ca. 10 minutter, snu dem én eller to ganger for jevn steking. Server umiddelbart.