
Koreansk BBQ-marinade
Lær hvordan du lager en autentisk korean bbq marinade med våre enkle steg. Perfekt for marinering av kjøtt til grillkvelden. Rask og smakfull oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp redusert-salt soyasaus
- 2 spiseskjeer vann
- 1 1/2 spiseskjeer rått eller turbinado sukker
- 1 teskje finhakket hvitløk
- 1 teskje asiatisk sesamolje
- 1 teskje revet fersk ingefær
- 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 1/2 kopp hakkede vårløk
Fremgangsmåte
- 1Visp sammen 1/2 kopp redusert-salt soyasaus, 2 spiseskjeer vann, 1 1/2 spiseskjeer rått eller turbinado sukker, 1 spiseskje finhakket hvitløk, 1 teskje asiatisk sesamolje, 1 teskje revet fersk ingefær, og 1/2 teskje nykvernet svart pepper i en middels stor bolle. Rør inn 1/2 kopp hakkede vårløk. Forbered på forhånd: Dekk til og sett i kjøleskapet i opptil 1 dag.