Kremet kaffemilkshake

Kremet kaffemilkshake

Lær hvordan du lager en kremet og deilig coffee milkshake med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller forfriskning på varme dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 2
drikke

Ingredienser

  • 1 ss gelatinpulver av gressmatet kvalitet (kan kjøpes på nett)
  • 1/2 kopp økologisk hermetisk kokosmelk
  • 1 kopp varm espresso
  • 1/2 teskje kokoskrystaller (valgfritt)
  • En liten klype havsalt
  • 1 kopp espresso
  • 1 kopp kokosmelk
  • 1 ss kokosfett
  • En liten klype vaniljepulver
  • 4 proteinbiter
  • 4 isbiter

Fremgangsmåte

  1. 1For proteinbitene, strø gelatin over den kalde kokosmelken og rør til gelatinet har løst seg opp og det har dannet seg en pasta. La det hvile i noen minutter, deretter heller du den varme espressoen over og rører. Tilsett kokoskrystaller (hvis du bruker det) og salt, og hell blandingen i isbitformer. Frys i 30 minutter for å avkjøle. Dette gir mer enn nok proteinbiter, slik at du har ekstra til andre dager. For å lage melkeshaken, legger du alle ingrediensene i en blender og blander til det er godt blandet. Server.
  2. 2For proteinbitene, strø gelatin over den kalde kokosmelken og rør til gelatinet har løst seg opp og det har dannet seg en pasta. La det hvile i noen minutter, deretter heller du den varme espressoen over og rører.
  3. 3Tilsett kokoskrystaller (hvis du bruker det) og salt, og hell blandingen i isbitformer. Frys i 30 minutter for å avkjøle.
  4. 4Dette gir mer enn nok proteinbiter, slik at du har ekstra til andre dager.
  5. 5For å lage melkeshaken, legger du alle ingrediensene i en blender og blander til det er godt blandet. Server.