Kremet kaffemilkshake
Lær hvordan du lager en kremet og deilig coffee milkshake med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller forfriskning på varme dager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 2
drikke
Ingredienser
- 1 ss gelatinpulver av gressmatet kvalitet (kan kjøpes på nett)
- 1/2 kopp økologisk hermetisk kokosmelk
- 1 kopp varm espresso
- 1/2 teskje kokoskrystaller (valgfritt)
- En liten klype havsalt
- 1 kopp espresso
- 1 kopp kokosmelk
- 1 ss kokosfett
- En liten klype vaniljepulver
- 4 proteinbiter
- 4 isbiter
Fremgangsmåte
- 1For proteinbitene, strø gelatin over den kalde kokosmelken og rør til gelatinet har løst seg opp og det har dannet seg en pasta. La det hvile i noen minutter, deretter heller du den varme espressoen over og rører. Tilsett kokoskrystaller (hvis du bruker det) og salt, og hell blandingen i isbitformer. Frys i 30 minutter for å avkjøle. Dette gir mer enn nok proteinbiter, slik at du har ekstra til andre dager. For å lage melkeshaken, legger du alle ingrediensene i en blender og blander til det er godt blandet. Server.
- 2For proteinbitene, strø gelatin over den kalde kokosmelken og rør til gelatinet har løst seg opp og det har dannet seg en pasta. La det hvile i noen minutter, deretter heller du den varme espressoen over og rører.
- 3Tilsett kokoskrystaller (hvis du bruker det) og salt, og hell blandingen i isbitformer. Frys i 30 minutter for å avkjøle.
- 4Dette gir mer enn nok proteinbiter, slik at du har ekstra til andre dager.
- 5For å lage melkeshaken, legger du alle ingrediensene i en blender og blander til det er godt blandet. Server.





