Fettuccine Quattro Formaggi
Lær hvordan du lager den cremede og smakfulle fettuccine quatro formaggi. Perfekt for en rask og deilig middag med fire oster. Enkelt å lage hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund spinatfettuccine
- 2. 1 ½ kopper kremfløte
- 3. ¾ kopp smuldret Gorgonzolakremost
- 4. ⅔ kopp revet provolonost
- 5. ½ kopp smuldret myk fersk geitost (som Montrachet)
- 6. ¼ kopp (½ stang) smør
- 7. ½ teskje tørket knust rød pepper
- 8. ¼ teskje malt muskatnøtt
- 9. ¾ kopp ferskrevet Parmesanost
- 10. ¼ kopp pinjekjerner, ristet
Fremgangsmåte
- 11. Kok pasta i en gryte med kokende, saltet vann til den er akkurat mør, men fortsatt fast å bite i. I mellomtiden, bland krem og de neste seks ingrediensene i en stor, tykkbunnet saus- eller kjele. Visp over middels varme til blandingen småkoker og er jevn. Sil av pastaen; ha den tilbake i samme gryte. Tilsett kremsausen og Parmesan i pastaen; vend godt slik at det blir dekket. Krydre med salt og pepper. Strø over pinjekjerner og server.
- 22. Kok pasta i en gryte med kokende, saltet vann til den er akkurat mør, men fortsatt fast å bite i.
- 33. I mellomtiden, bland krem og de neste seks ingrediensene i en stor, tykkbunnet saus- eller kjele. Visp over middels varme til blandingen småkoker og er jevn.
- 44. Sil av pastaen; ha den tilbake i samme gryte. Tilsett kremsausen og Parmesan i pastaen; vend godt slik at det blir dekket. Krydre med salt og pepper. Strø over pinjekjerner og server.