Hello Fresh Mobile Banner
Fettuccine Quattro Formaggi

Fettuccine Quattro Formaggi

Lær hvordan du lager den cremede og smakfulle fettuccine quatro formaggi. Perfekt for en rask og deilig middag med fire oster. Enkelt å lage hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund spinatfettuccine
  • 2. 1 ½ kopper kremfløte
  • 3. ¾ kopp smuldret Gorgonzolakremost
  • 4. ⅔ kopp revet provolonost
  • 5. ½ kopp smuldret myk fersk geitost (som Montrachet)
  • 6. ¼ kopp (½ stang) smør
  • 7. ½ teskje tørket knust rød pepper
  • 8. ¼ teskje malt muskatnøtt
  • 9. ¾ kopp ferskrevet Parmesanost
  • 10. ¼ kopp pinjekjerner, ristet

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok pasta i en gryte med kokende, saltet vann til den er akkurat mør, men fortsatt fast å bite i. I mellomtiden, bland krem og de neste seks ingrediensene i en stor, tykkbunnet saus- eller kjele. Visp over middels varme til blandingen småkoker og er jevn. Sil av pastaen; ha den tilbake i samme gryte. Tilsett kremsausen og Parmesan i pastaen; vend godt slik at det blir dekket. Krydre med salt og pepper. Strø over pinjekjerner og server.
  2. 22. Kok pasta i en gryte med kokende, saltet vann til den er akkurat mør, men fortsatt fast å bite i.
  3. 33. I mellomtiden, bland krem og de neste seks ingrediensene i en stor, tykkbunnet saus- eller kjele. Visp over middels varme til blandingen småkoker og er jevn.
  4. 44. Sil av pastaen; ha den tilbake i samme gryte. Tilsett kremsausen og Parmesan i pastaen; vend godt slik at det blir dekket. Krydre med salt og pepper. Strø over pinjekjerner og server.