Stekte nudler med svinekjøtt, kål og ingefær (Yakisoba)

Stekte nudler med svinekjøtt, kål og ingefær (Yakisoba)

oppskrift på smakfulle stir-fried noodles med svinekjøtt, frisk kål og ingefær. enkel å lage og perfekt som en rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2. 2 unser svinekjøtt med svor, tynne skiver, deretter kuttet i 2 cm lange biter
  • 3. 1/2 kopp tynne skiver av gul løk
  • 4. 1/4 kopp gulrot i matchstikker på 5 cm, skrelt
  • 5. 1 kopp grovhakket (omtrent 2 ganger 3/4 tommer) hvitkål, løst pakket
  • 6. 1 pakke yakisoba-nudler (5 1/2 unser, en rikelig kopp)
  • 7. 2 spiseskjeer yakisoba-saus på glass, helst Otafuku-merke
  • 8. 1 spiseskje revet beni shoga (rød syltet ingefær)
  • 9. 1 rikelig spiseskje bonito-flak
  • 10. 1/2 teskje aonori (pulverisert tang) eller finhakkede nori-tangark

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp oljen i en middels stor, non-stick eller støpejerns stekepanne over høy varme til oljen glitrer. Tilsett svinekjøttet, løk og gulrot, og kok, rør jevnlig, i omtrent 30 sekunder. Tilsett kål og kok, rør om, til den blir litt myk og løken er lett brunet i kantene, ca. 3 minutter. Tilsett nudlene og kok, vend med tang, til nudlene er gjennomvarme, ca. 3 minutter. Når du vender, del forsiktig opp strålene. (Hvis nudlene ikke deler seg lett, tilsett en skvett vann i pannen.) Tilsett sausen og fortsett å kok, vend om, til alt er godt dekket, ca. 1 minutt. Krydre med mer saus etter smak, vend godt, og overfør til en bolle. Topp med beni shoga, bonito-flak og aonori. Spis umiddelbart.
  2. 22. Varm opp oljen i en middels stor, non-stick eller støpejerns stekepanne over høy varme til oljen glitrer. Tilsett svinekjøttet, løk og gulrot, og kok, rør jevnlig, i omtrent 30 sekunder. Tilsett kål og kok, rør om, til den blir litt myk og løken er lett brunet i kantene, ca. 3 minutter.
  3. 33. Tilsett nudlene og kok, vend med tangen, til nudlene er gjennomvarme, ca. 3 minutter. Når du vender, del forsiktig opp strålene. (Hvis nudlene ikke deler seg lett, tilsett en skvett vann i pannen.) Tilsett sausen og fortsett å kok, vend om, til alt er godt dekket, ca. 1 minutt. Krydre med mer saus etter smak, vend godt, og overfør til en bolle. Topp med beni shoga, bonito-flak og aonori. Spis umiddelbart.