Grillet marinert London Broil
Lær hvordan du lager perfekt grillet london broil med marinader. En enkel oppskrift for en saftig og smakfull hovedrett. Passer for sommergrilling og hyggelige middager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 store hvitløksfedd, finhakket
- 2. 4 spiseskjeer balsamicoeddik
- 3. 4 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 4. 3 spiseskjeer Dijon-sennep
- 5. 1 1/2 spiseskje Worcestershire-saus
- 6. 1 spiseskje soyasaus
- 7. 1 teskje tørket oregano, smuldret
- 8. 1 teskje tørket basilikum, smuldret
- 9. 1 teskje tørket timian, smuldret
- 10. 1/2 teskje tørkede rød pepperflak
- 11. 2/3 kopp olivenolje
- 12. en 900–1134 grams London broil
Fremgangsmåte
- 11. Lag marinade: I en bolle visper sammen marinade-ingrediensene til de er godt blandet. Legg London broil i en stor, forsegbar plastpose og hell marinaden over. Lukk posen, press ut overflødig luft, og sett den i en lav skål. Mariner kjøttet, avkjølt, og snu posen en eller to ganger over natten. Grill kjøttet, med marinaden kastet, på en oljet rist plassert omtrent 10 cm over glødende kull, og snu hver side én gang, i 9 til 10 minutter på hver side, eller til det når en temperatur på 57°C til 60°C på et kjøtttermometer for medium-rare kjøtt. (Alternativt kan kjøttet grilles under broiler.) Overfør kjøttet til et skjærebrett og la det hvile i 10 minutter. Skjær kjøttet diagonalt på tvers av fibrene i tynne skiver.