
Krydret couscous
oppskrift på curried couscous – en smakfull og enkel rett som passer til hverdagen. lær hvordan du lager denne raske middagen full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 teskje olivenolje
- 2. 1/2 kopp finhakket løk
- 3. 1 hvitløksfedd, finhakket og most til en pasta
- 4. 1/2 teskje karri pulver
- 5. 3/4 kopp kyllingbuljong
- 6. 3 spiseskjeer rosiner
- 7. 1/2 kopp couscous
- 8. 1/4 kopp finhakkede ferske mynteblader
Fremgangsmåte
- 11. I en non-stick stekepanne varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og kok løk med salt etter smak, under omrøring, til den er lett brunet. Reduser varmen til middels. Tilsett hvitløkpasta, currypulver og kok, under omrøring, til hvitløkpastaen er gyllen. Ta pannen av varmen og hold blandturen varm. I en liten kjele kok opp buljongen. Rør inn rosiner og couscous, og la det stå, dekket, av varmen i 5 minutter. Fluff couscousen med en gaffel og overfør den til en bolle. Rør inn løk blandture, mynte og salt og pepper etter smak.
- 22. I en non-stick stekepanne varm opp olje over moderat høy varme til den er varm, men ikke røykende, og kok løk med salt etter smak, under omrøring, til den er lett brunet. Reduser varmen til middels. Tilsett hvitløkpasta, currypulver og kok, under omrøring, til hvitløkpastaen er gyllen. Ta pannen av varmen og hold blandturen varm.
- 33. I en liten kjele kok opp buljongen. Rør inn rosiner og couscous, og la det stå, dekket, av varmen i 5 minutter. Fluff couscousen med en gaffel og overfør den til en bolle. Rør inn løk blandture, mynte og salt og pepper etter smak.