Blandet grønn salat
lær hvordan du lager en enkel og smakfull blandet grønn salat. perfekt som forrett eller lett måltid for en sunn livsstil.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 12 kopper bite-størrelse biter av assorterte grønnsaker, som ruccola, vannkresse og røde og grønne salatblader, skyllet og tørket
- 1 kopp flatbladet persille
- 5 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- grovt salt etter smak
- nykvernet svart pepper etter smak
- 2 teskjeer fersk sitronsaft
Fremgangsmåte
- 1I en salatbolle blander du grønnfôret med persillen, heller oljen over salaten, og vender den godt. Strø over salt, pepper og sitronsaft, og vender den igjen godt.
- 2I en salatbolle blander du grønnfôret med persillen, heller oljen over salaten, og vender den godt. Strø over salt, pepper og sitronsaft, og vender den igjen godt.