Visnet spinat med ovnsbakt hvitløk

Visnet spinat med ovnsbakt hvitløk

en enkel oppskrift på krympet spinat med ovnsbakt hvitløk, perfekt som forrett eller sidesrett. smakfull og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 12 hvitløksfedd, skrellet
  • 4 spiseskjeer olivenolje, delt
  • 3 poser à 6 unser fersk spinat

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200°C. Legg hvitløk på aluminiumsfolie; drypp over 1 spiseskje olje. Pakk hvitløken inn i folien og stek den til den er myk, ca. 20 minutter. Varm opp de resterende 3 spiseskjeene olje i en stor gryte over middels høy varme. Tilsett spinat og hvitløk med oljen fra foliepakken. Surr til spinaten er visnet, ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper. Overfør spinaten til en bolle og server.
  2. 2Forvarm ovnen til 200°C. Legg hvitløk på aluminiumsfolie; drypp over 1 spiseskje olje. Pakk hvitløken inn i folien og stek den til den er myk, ca. 20 minutter.
  3. 3Varm opp de resterende 3 spiseskjeene olje i en stor gryte over middels høy varme. Tilsett spinat og hvitløk med oljen fra foliepakken. Surr til spinaten er visnet, ca. 2 minutter. Krydre med salt og pepper. Overfør spinaten til en bolle og server.