Hello Fresh Mobile Banner
Espresso, sambuca, iskrem, soda

Espresso, sambuca, iskrem, soda

Lær hvordan du lager en forfriskende espresso sambuca iskrem soda. Perfekt for sommerdager eller når du vil ha en spesiell drikkeopplevelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1 kopp kaffeglassis
  • 1 teskje instant espressopulver løst opp i 2 spiseskjeer varmt vann og avkjølt
  • 2 unser (1/4 kopp) sambuca, eller etter smak
  • 3/4 kopp avkjølt club soda
  • 2 spiseskjeer finhakkede sjokoladebelagte espressobønner

Fremgangsmåte

  1. 1Med en liten iskremsskje eller teskje deler du iskremen mellom to avkjølte glass med stett. Tilsett espressoblanding, Sambuca og club soda, og pynt med espressobønner.
  2. 2Med en liten iskremsskje eller teskje deler du iskremen mellom to avkjølte glass med stett. Tilsett espressoblanding, Sambuca og club soda, og pynt med espressobønner.