Espresso, sambuca, iskrem, soda
Lær hvordan du lager en forfriskende espresso sambuca iskrem soda. Perfekt for sommerdager eller når du vil ha en spesiell drikkeopplevelse.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Ingredienser
- 1 kopp kaffeglassis
- 1 teskje instant espressopulver løst opp i 2 spiseskjeer varmt vann og avkjølt
- 2 unser (1/4 kopp) sambuca, eller etter smak
- 3/4 kopp avkjølt club soda
- 2 spiseskjeer finhakkede sjokoladebelagte espressobønner
Fremgangsmåte
- 1Med en liten iskremsskje eller teskje deler du iskremen mellom to avkjølte glass med stett. Tilsett espressoblanding, Sambuca og club soda, og pynt med espressobønner.
- 2Med en liten iskremsskje eller teskje deler du iskremen mellom to avkjølte glass med stett. Tilsett espressoblanding, Sambuca og club soda, og pynt med espressobønner.