Baconsandwich med speilegg

Baconsandwich med speilegg

Lær hvordan du lager deilige bacon og stekt egg sandwich enkelt hjemme. Perfekt for en rask og smakfull frokost eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 4 stykker focaccia eller 4 engelske muffins, delt og ristet
  • 3 spiseskjeer honning-sennep
  • 6 skiver bacon
  • 1 spiseskje smør
  • 4 store egg
  • 2 bunt arugula

Fremgangsmåte

  1. 1Smør de skårne sidene av focaccia med honning-sennep. Legg bunnene på 2 tallerkener. Kok baconbiter i en stor, tung panne over middels høy varme til de er brune og sprø. Overfør til kjøkkenpapir og la renne av seg kort; legg baconbitene oppå focacciabunnene. Hell av fettet fra pannen; smelt smør i samme panne over middels høy varme til det skummer. Knekk eggene i pannen. Dekk til og kok eggene til ønsket konsistens; krydre med salt og pepper. Bruk en slikkepott til å overføre ett egg til hver focacciabunn. Legg ruccola på hver, og dekk med focacciatoppen.
  2. 2Smør de skårne sidene av focaccia med honning-sennep. Legg bunnene på 2 tallerkener. Kok baconbiter i en stor, tung panne over middels høy varme til de er brune og sprø. Overfør til kjøkkenpapir og la renne av seg kort; legg baconbitene oppå focacciabunnene.
  3. 3Hell av fettet fra pannen; smelt smør i samme panne over middels høy varme til det skummer. Knekk eggene i pannen. Dekk til og kok eggene til ønsket konsistens; krydre med salt og pepper. Bruk en slikkepott til å overføre ett egg til hver focacciabunn. Legg ruccola på hver, og dekk med focacciatoppen.