Baconsandwich med speilegg
Lær hvordan du lager deilige bacon og stekt egg sandwich enkelt hjemme. Perfekt for en rask og smakfull frokost eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 4 stykker focaccia eller 4 engelske muffins, delt og ristet
- 3 spiseskjeer honning-sennep
- 6 skiver bacon
- 1 spiseskje smør
- 4 store egg
- 2 bunt arugula
Fremgangsmåte
- 1Smør de skårne sidene av focaccia med honning-sennep. Legg bunnene på 2 tallerkener. Kok baconbiter i en stor, tung panne over middels høy varme til de er brune og sprø. Overfør til kjøkkenpapir og la renne av seg kort; legg baconbitene oppå focacciabunnene. Hell av fettet fra pannen; smelt smør i samme panne over middels høy varme til det skummer. Knekk eggene i pannen. Dekk til og kok eggene til ønsket konsistens; krydre med salt og pepper. Bruk en slikkepott til å overføre ett egg til hver focacciabunn. Legg ruccola på hver, og dekk med focacciatoppen.
- 2Smør de skårne sidene av focaccia med honning-sennep. Legg bunnene på 2 tallerkener. Kok baconbiter i en stor, tung panne over middels høy varme til de er brune og sprø. Overfør til kjøkkenpapir og la renne av seg kort; legg baconbitene oppå focacciabunnene.
- 3Hell av fettet fra pannen; smelt smør i samme panne over middels høy varme til det skummer. Knekk eggene i pannen. Dekk til og kok eggene til ønsket konsistens; krydre med salt og pepper. Bruk en slikkepott til å overføre ett egg til hver focacciabunn. Legg ruccola på hver, og dekk med focacciatoppen.