Hello Fresh Mobile Banner
Røykfylte grillede svinekoteletter med "Magisk støv"

Røykfylte grillede svinekoteletter med "Magisk støv"

oppskrift på smoky grillet svinekoteletter krydret med magic dust. enkel og smakfull rett perfekt for sommergrilling. lær hvordan du lager den her!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp paprika
  • 3 spiseskjeer chilipulver
  • 2 1/2 spiseskjeer tørket sennep
  • 2 spiseskjeer grovt kosher-salt
  • 2 spiseskjeer sukker
  • 2 spiseskjeer malt spisskummen
  • 2 spiseskjeer granulert hvitløk
  • 1 spiseskje cayennepepper
  • 1 spiseskje malt svart pepper
  • 2 tykke skiver bacon, finhakket
  • 1/3 kopp revet løk
  • 1/3 kopp revet syrlig grønn eple
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 kopp ketchup
  • 2/3 kopp krydret riseddik
  • 1/2 kopp eplejuice
  • 1/2 kopp (pakket) gyllenbrunt sukker
  • 1/4 kopp eplesidereddik
  • 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje gul sennep
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 4 svære svinebiffer på 14 til 16 gram (hver ca. 2,5 til 3,8 cm tykke)
  • 1 engangs aluminiumsform på 11 3/4 x 8 1/2 x 1 3/4 tommer for kullgrill; 2 former hvis du bruker gassgrill med 2 brennere; 3 former hvis du bruker 3-brenners gassgrill
  • 4 kopper eplevedbiter, bløtlagt i vann i minst 30 minutter, delt

Fremgangsmåte

  1. 1For magisk støv: Bland ingrediensene i et glass; forsegl. Forbered gjerne i forveien: Kan lages 2 måneder i forveien. Oppbevares ved romtemperatur.
  2. 2Bland ingrediensene i et glass; forsegl.
  3. 3Forbered gjerne i forveien: Kan lages 2 måneder i forveien. Oppbevares ved romtemperatur.
  4. 4Til barbecuesaus: Varm opp en stor kjele over middels lav varme. Tilsett bacon og stek til det er gyllent, ca. 4 minutter. Tilsett løk, eple og hvitløk. Stek i 4 minutter. Tilsett alle de resterende ingrediensene. La det småkoke til sausen begynner å tykne, og rør ofte, ca. 10 minutter. Avkjøl. Overfør til en bolle, dekk til og sett i kjøleskapet. Forbered gjerne i forveien: Kan lages 1 uke i forveien. Oppbevares kjølig.
  5. 5Varm opp en stor kjele over middels lav varme. Tilsett bacon og stek til det er gyllent, ca. 4 minutter. Tilsett løk, eple og hvitløk. Stek i 4 minutter. Tilsett alle de resterende ingrediensene. La det småkoke til sausen begynner å tykne, og rør ofte, ca. 10 minutter. Avkjøl. Overfør til en bolle, dekk til og sett i kjøleskapet.
  6. 6Forbered gjerne i forveien: Kan lages 1 uke i forveien. Oppbevares kjølig.
  7. 7Til svinekjøttet: Strø magisk støv over begge sider av steikene, ca. 1 ½ spiseskje per steik. Overfør til et serveringsfat; dekk til og la det stå i kjøleskapet over natten.
  8. 8Strø magisk støv over begge sider av steikene, ca. 1 ½ spiseskje per steik. Overfør til et serveringsfat; dekk til og la det stå i kjøleskapet over natten.
  9. 9Til sluttgrilling: Overfør svinekjøttet til et rent serveringsfat. Tykk dekk én side med saus; strø lett med magisk støv. Forbered gjerne i forveien: Kan lages 1 dag i forveien. Avkjøl helt. Dekk til og sett i kjøleskapet. Ta panner av grillen og gjør klar kullgriller med ferske kull (middels varme), eller varm opp gassgriller til middels varme. Legg svinekjøttet på grillen med sausen opp. Grill til det er gjennomvarmt og sausen begynner å karamellisere, snu av og til og pensle med mer saus, ca. 8 minutter. Skjær opp svinekjøttet i skiver og server.
  10. 10Overfør svinekjøttet til et rent serveringsfat. Tykk dekk én side med saus; strø lett med magisk støv.
  11. 11Forbered gjerne i forveien: Kan lages 1 dag i forveien. Avkjøl helt. Dekk til og sett i kjøleskapet.
  12. 12Ta panner av grillen og gjør klar kullgriller med ferske kull (middels varme), eller varm opp gassgriller til middels varme. Legg svinekjøttet på grillen med sausen opp. Grill til det er gjennomvarmt og sausen begynner å karamellisere, snu av og til og pensle med mer saus, ca. 8 minutter. Skjær opp svinekjøttet i skiver og server.