Cajun Dirty Rice
Lær hvordan du lager cajun dirty rice, en smakfull og enkel rett fra sørstatene. Perfekt for en rask middag med krydret smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 pund storfepølse
- 1 løk, finhakket
- 1 pakke (8 unser) med dirty rice-blanding
- 2 kopper vann
- 1 boks (10 unser) hakkede tomater med grønne chilipepper
- 2 bokser (15 unser) kidneybønner, drenert
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stekepanne over middels varme, brun kjøttdeigen, pølsen og løken; sil av overflødig fett.
- 2I en stor gryte, bland ris og 2 kopper vann. Tilsett hakkede tomater og chili. Rør inn kidneybønner. Kok opp, og tilsett kjøttblandingen. Krydre med salt og pepper. La det koke opp igjen, reduser varmen, og dekk til. Rør av og til. Kok i 25 minutter, til risen er lett å løsne med en gaffel.