
Mandag til fredag 4-ost kalkungryte
oppskrift på en deilig og enkel kalkungrateng med fire oster, perfekt for ukesmiddager fra mandag til fredag. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 3/4 pund medium eggnudler, kokt i omtrent 6 minutter eller til de fortsatt er faste å bite i
- 2. 10-unse pakke tint frosne små erter
- 3. 2 kopper finhakket kokt kalkun
- 4. 1 kopp kremfløte
- 5. 1/4 kopp av hver av revet eller hakket blåmuggost, mozzarella, Parmesan og ricotta
- 6. 1/4 kopp skivede mandler
- 7. Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader. I en bolle blander du nudlene, erter og kalkun. I en stekepanne varmer du opp fløten til den småkoker. Ta pannen av varmen og rør inn de fire ostene. Vend dette sammen med nudlene og ertene, tilsett salt og pepper, og hell det over i en smurt ildfast form. Topp med mandler og stek i 20 til 30 minutter, eller til det bobler og er varmt.