Sørvestlig mais
oppskrift på southwestern corn, en smakfull rett med krydret mais, perfekt som forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 2 mellomstore røde paprika, renset, frøet, skåret i biter
- 3 kopper ferske maiskjerner, blansjert (skåret av 6 mellomstore maiskolber), to 10-unse pakker frosne maiskjerner, tint, eller 3 kopper hermetiske maiskjerner, drenert
- 2 glassjalapeñopepper, frøet og finhakket
- 1/2 kopp hakket koriander eller fersk persille
- 2 teskjeer kosher salt
- Nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en middels stor kjele over middels varme. Tilsett de røde paprikaene og kok i 2 minutter, rør av og til. Rør inn maisen og de resterende ingrediensene. Kok til det er gjennomvarmt, omtrent 1 ½ minutt.
- 2Varm opp oljen i en middels stor kjele over middels varme. Tilsett de røde paprikaene og kok i 2 minutter, rør av og til. Rør inn maisen og de resterende ingrediensene. Kok til det er gjennomvarmt, omtrent 1 ½ minutt.