Tyrkia-tortillasausuppe

Tyrkia-tortillasausuppe

oppskriften på turkey tortilla soup er enkel å følge og gir en smakfull rett perfekt for kalde dager. lag en varm og mettende suppe med kalkun, tortillachips og krydder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 teskjeer chilipulver
  • 3 kopper ferdigkokt, lavsalt kyllingbuljong på boks
  • 1 boks på 15-16 unser med mexicansk stil stekte tomater, grovhakket
  • 1 pakke på 10 unser med frossen mais og limabønner (succotash) eller 1 kopp hver av frossen mais og limabønner
  • 2 kopper terningstykker av kokt kalkun (ca. 8 unser)
  • 1 kopp grovhakkede mais tortilla-chips
  • 2 teskjeer finhakket fersk eller hermetisk jalapeñochili

Fremgangsmåte

  1. 1Ha chilipulver i en tykk, middels stor kjele. Rør over svak varme i omtrent ett minutt, eller til det begynner å dufte godt. Tilsett buljong og tomater med juice. Øk varmen og kok opp. Ha i succotash, kalkun, 1/3 kopp maischips og finhakket chili. La det småkoke til grønnsakene er møre, ca. 10 minutter. Smak til suppen med salt og pepper. Fordel suppen i dype boller, og fordel den jevnt. Strø over resten av maischipsene.