Hello Fresh Mobile Banner
Caprese-salat

Caprese-salat

lær hvordan du lager en frisk og smakfull insalata caprese med ferske tomater, mozzarella og basilikum. perfekt for sommermåltidet!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 pund modne tomater (ca. 4 store), skåret i skiver på ¼ tomme
  • 1 pund fersk mozzarella, skåret i skiver på ¼ tomme
  • ¼ kopp fersk basilikum- eller ruccolablader, vasket godt og tørket
  • ¼ teskje tørket oregano, smuldret, hvis du bruker ruccula i stedet for basilikum
  • 3 til 4 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • fint havsalt etter smak
  • nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1På et stort fat legger du skiver av tomat og mozzarella, samt basilikumblader, vekselvis og overlappende. Strø salaten med oregano og ruccula, og drypp over olje. Krydre salaten med salt og pepper.
  2. 2På et stort fat legger du skiver av tomat og mozzarella, samt basilikumblader, vekselvis og overlappende. Strø salaten med oregano og ruccula, og drypp over olje. Krydre salaten med salt og pepper.