Tía Rosa og Ruth Eichners søt-sure gulrøtter
oppskrift på tía rosa og ruth eichners søt-syrlige gulrøtter. enkel og smakfull rett som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund gulrøtter, skrelte
- 3 grønne paprika, kuttet i 2,5 cm store biter
- 3 gule løk, kuttet i 2,5 cm båter
- 3/4 kopp eplecidereddik
- 3/4 kopp sukker
- 1 kopp tomatpuré
- 1 teskje sennepspulver
- 1 teskje Worcestershire-saus
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Kok hele gulrøttene til de er møre, og skjær dem deretter i 1/2-tommers skiver. Damp paprika og løk til de er møre. Bland alle grønnsakene i en stor krukke eller bolle.
- 2Bland eddik og sukker i en kjele over svak varme. Kok i 5 minutter, rør om for å løse opp sukkeret. Rør inn tomatpuré, sennep og Worcestershire-saus. Ta kjelen av varmen. Hell over grønnsakene og rør godt sammen. Smak til med salt og pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 2 timer før servering.




