
Peanøttsmør- og bananhundekjeks
Lær hvordan du lager sunne og smakfulle peanut butter-banana hundekjeks. Enkle steg for å lage kjeks som din firbeinte venn vil elske.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp økologisk crunchy eller glatt peanøttsmør
- 2. 1/3 kopp fullkornsmel
- 3. 1/4 kopp malt linfrø
- 4. 2 spiseskjeer ekstra jomfru- eller virgin kokosolje
- 5. 1 moden banan, most, ca. 1/3 kopp
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: 7,6 cm hundebensformet kutter
- 22. Plasser et ovnrist i midten av ovnen og forvarm til 175 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 33. Rør sammen peanøttsmør, mel, linfrø og kokosolje i en middels stor bolle med en slikkepott til det er godt blandet. Det vil være litt fuktig og skinnende.
- 44. Kjevle ut blandingen til ca. 0,6 cm tykkelse. Bruk en 7,6 cm hundebensformet kakeutstikker til å stikke ut kjeksene. Overfør til det forberedte stekebrettet. Samle opp restene, kjevle ut igjen og stikk ut noen flere kjeks.
- 55. Sett i kjøleskapet til kjeksene er akkurat faste, ca. 15 minutter.
- 66. Stek til kantene er gyldne, 20 til 25 minutter. La kjeksene avkjøle på stekebrettet i 5 minutter, før du flytter dem over på en rist for å avkjøle helt.
- 77. Gi hunden din en godbit og se den nyte den. Oppbevar i en lufttett beholder i opptil 5 dager.