Peanøttsmør- og bananhundekjeks

Peanøttsmør- og bananhundekjeks

Lær hvordan du lager sunne og smakfulle peanut butter-banana hundekjeks. Enkle steg for å lage kjeks som din firbeinte venn vil elske.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp økologisk crunchy eller glatt peanøttsmør
  • 2. 1/3 kopp fullkornsmel
  • 3. 1/4 kopp malt linfrø
  • 4. 2 spiseskjeer ekstra jomfru- eller virgin kokosolje
  • 5. 1 moden banan, most, ca. 1/3 kopp

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: 7,6 cm hundebensformet kutter
  2. 22. Plasser et ovnrist i midten av ovnen og forvarm til 175 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
  3. 33. Rør sammen peanøttsmør, mel, linfrø og kokosolje i en middels stor bolle med en slikkepott til det er godt blandet. Det vil være litt fuktig og skinnende.
  4. 44. Kjevle ut blandingen til ca. 0,6 cm tykkelse. Bruk en 7,6 cm hundebensformet kakeutstikker til å stikke ut kjeksene. Overfør til det forberedte stekebrettet. Samle opp restene, kjevle ut igjen og stikk ut noen flere kjeks.
  5. 55. Sett i kjøleskapet til kjeksene er akkurat faste, ca. 15 minutter.
  6. 66. Stek til kantene er gyldne, 20 til 25 minutter. La kjeksene avkjøle på stekebrettet i 5 minutter, før du flytter dem over på en rist for å avkjøle helt.
  7. 77. Gi hunden din en godbit og se den nyte den. Oppbevar i en lufttett beholder i opptil 5 dager.