Olive tapenade

Olive tapenade

oppskrift på olivetapenade - en smakfull og enkel forrett som passer til alle anledninger. lær hvordan du lager den hjemme med våre tips.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp grønne oliven, uten stein
  • 2. 1/2 kopp svarte oliven, uten stein
  • 3. 1 teskje ansjospaste eller 1 ansjosfilet, valgfritt
  • 4. 1/2 teskje tørket oregano
  • 5. 1 fedd hvitløk, knust
  • 6. 1 sitron, saftet
  • 7. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 8. Kjeks eller ristet brød, til servering

Fremgangsmåte

  1. 11. I en foodprosessor, bland de grønne og svarte oliven, ansjos hvis du bruker det, oregano, hvitløk og sitronsaft, og kjør maskinen i korte pulser, stopp opp og skrap ned sidene etter behov, til alt er en grov pasta. Hell i olivenoljen mens du kjører maskinen i pulser til det er godt blandet.
  2. 22. Server med kjeks eller ristet brød.