Smokey Bones oppskrift på svinenakke

Smokey Bones oppskrift på svinenakke

Lær hvordan du lager den perfekte smokey bones svineskulder med denne enkle oppskriften. Perfekt for grillkvelden eller helgen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 hel svinekam
  • 2. 3,8 liter kyllingbuljong
  • 3. 3 kopper hjemmelaget eller kommersielt tilgjengelig tørr barbecue-krydderblanding, malt til pulver
  • 4. 1 kopp sukker
  • 5. 1 kopp hjemmelaget eller kommersielt tilgjengelig barbecue-saus, pluss ekstra til glazing
  • 6. 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 7. 450 gram smør, smeltet
  • 8. 1 kopp olivenolje
  • 9. Omtrent 3,8 liter eplejuice
  • 10. 2 spiseskjeer mais sirup til glazing, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: En kull- eller vedfyrt grill eller røykovn; en kjøttinjeksjon.
  2. 22. Tenn opp i røykovnen eller grillen. La ilden brenne i omtrent 2 timer til temperaturen i kokeen er 225 grader Fahrenheit.
  3. 33. I mellomtiden tar du ut svinebrystet fra kjøleskapet og lar det hvile ved romtemperatur i 1 time.
  4. 44. Kok kyllingkraften opp i en stor kjele. Tilsett 2 kopper av krydderblandingen, deretter sukker, barbecue-saus og Worcestershire-saus, og la det småkoke til alt er oppløst. Bruk en håndmikser eller visp, og gradvis innarbeid det smeltede smøret og olivenoljen. Bland til kraften og fettet emulsifiserer, og sett marinaden til avkjøling.
  5. 55. Gni svinebrystet godt inn med den resterende koppen av tørrkrydderet, og la kjøttet hvile i 20 minutter. Mål opp marinaden, og tilsett nok eplejuice til å oppnå et forhold på 3 deler marinade til 1 del juice. Injiser marinaden og juicen inn i svinekjøttet gjentatte ganger til kjøttet er mettet og ikke kan ta opp mer.
  6. 66. Kok svinebrystet ved 225 grader Fahrenheit i grillen eller røykovnen (tilsett mer kull eller ved etter behov for å opprettholde temperaturen). Etter omtrent 4 timer bør kjøttet ha fått en rik rødbrun farge. Ta kjøttet ut av kokeen, pakk det inn i aluminiumsfolie, og legg det tilbake, med fett-siden ned, i grillen eller røykovnen. Begynn å sjekke kjernetemperaturen med et steketermometer hver time til den når mellom 180 og 190 grader Fahrenheit i midten. (Dette tar omtrent 4 timer til; bena skal trekke seg ut rent, mens kjøttet forblir fast.)
  7. 77. Glaser svinebrystet med barbecue-saus, gjerne blandet med litt mais sirup for ekstra glans. Bruk en stor gaffel til å dra kjøttet av bena, og server.