
Grillet marinert London Broil
oppskrift på grilled marinated london broil. lær hvordan du marinere og grille kjøttet for en saftig og smakfull middag. perfekt for sommerens grillfest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 store hvitløksfedd, finhakket
- 2. 4 spiseskjeer balsamicoeddik
- 3. 4 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 4. 3 spiseskjeer Dijon-sennep
- 5. 1 1/2 spiseskje Worcestershire-saus
- 6. 1 spiseskje soyasaus
- 7. 1 teskje tørket oregano, smuldret
- 8. 1 teskje tørket basilikum, smuldret
- 9. 1 teskje tørket timian, smuldret
- 10. 1/2 teskje tørkede rød pepperflak
- 11. 2/3 kopp olivenolje
- 12. 1 (900–1134 gram) London-biff
Fremgangsmåte
- 11. For å lage marinade: Visp sammen ingrediensene til marinaden i en bolle til de er godt blandet. Legg London broil i en stor, lufttett plastpose og hell marinaden over. Lukk posen, press ut overflødig luft, og sett den i en lav skål. Mariner kjøttet, avkjølt, og snu posen en eller to ganger i løpet av 8 timer.
- 22. Ta kjøttet ut av marinaden, kast marinaden, og tørk kjøttet godt med papir.
- 33. Forvarm en grill, og plasser en oljet rist omtrent 10 centimeter over glødende kull. Grill kjøttet, og snu det én gang, i 9 til 10 minutter på hver side, eller til det har en kjernetemperatur på 125 til 130 grader på et kjøtttermometer, for medium-rare. (Alternativt kan kjøttet grilles under broil.)
- 44. Overfør kjøttet til et skjærebrett og la det hvile i 10 minutter. Skjær kjøttet diagonalt på tvers av fibrene i tynne skiver.