Hello Fresh Mobile Banner
Thailandsk biffsalat

Thailandsk biffsalat

Lær hvordan du lager en autentisk thai beef salad. En rask og smakfull rett perfekt for sommermåltidet. Enkel oppskrift med friske ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3/4 pund storfekjøtt (fra delikatesseavdelingen), tynne skiver
  • 1 pose (10 unser) europeisk salatblanding (isberg, romaine, escarole, endivie og radicchio)
  • 1 boks (14 unser) bønnespirer, godt drenert
  • 1 boks (10 unser) hakkede tomater med grønne chili, godt drenert
  • 1/2 kopp grovhakket fersk basilikum (ingen erstatning; mål løst pakket)
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 2 ss asiatisk ristet sesamolje
  • 2 ss soyasaus
  • 1 stor hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ss finhakket fersk sitrongress eller 1 ts finrevet sitronskall
  • 1 ss finhakket fersk ingefær
  • 1/2 kopp kyllingbuljong
  • 3 ss fersk sitronsaft
  • 1/4 ts nykvernet svart pepper
  • Salt, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser alle salatingrediensene i en stor bolle, vend forsiktig og sett til side. For dressingen, visp sammen vegetabilsk olje og sesamolje, soyasaus, hvitløk, sitrongress og ingefær kraftig i en bolle til det blir kremet. Tilsett buljong, sitronsaft og pepper, og visp igjen til det er kremet. Hell dressingen over salaten og vend forsiktig. Smak til med salt, juster etter behov, og server.