
Andekrok og røkt ravioli med brunt smør, basilikum og soltørkede tomater
Oppdag en smakfull oppskrift på and med røkt ravioli, brun smør, frisk basilikum og soltørkede tomater. Perfekt for en sofistikert middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund andebryst
- 1/3 kopp røkt mozzarella
- 1/2 kopp gulrøtter, finhakket
- 4 spiseskjeer grønn løk, finhakket
- 2 teskjeer orientalsk fem-spice pulver
- 2 teskjeer merian
- 1/2 teskje spisskummen
- 1/2 teskje chilipulver
- 1/2 teskje koriander
- 3 spiseskjeer kremfløte
- En liten klype svart pepper
- 5 egg
- 1 unse olje
- 1 unse vann
- 1/4 teskje salt
- 4 kopper mel
- 3 unse usaltet smør
- 1 1/2 unse hvitvin
- 3 unse kyllingkraft
- 1/4 kopp soltørkede tomater
- 1/2 spiseskje hvitløk, finhakket
- 1 spiseskje ferske urter (persille, basilikum, oregano og gressløk)
- Salt og pepper, etter smak
- 6 kvister fersk basilikum
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Brun andebrystet på grill, og overfør det til ovnen for å fullføre kokingen til en kjernetemperatur på 68 grader Celsius. Sett det i kjøleskapet for å avkjøle. Ta brystene ut og finhakk dem. Bland inn de resterende ingrediensene.
- 2Pisk sammen egg, olje, vann og salt; vend det inn i melet og la deigen hvile til den er fast. Bruk denne deigen i henhold til raviolimaskinens instruksjoner, og legg én unse fyll i hver ravioli. Kok ferdige ravioli i kokende vann i omtrent 8 til 12 minutter.
- 3Smelt smør i en varm stekepanne og la det surre til det er gyldent. Tilsett vin og la det redusere med en tredjedel, deretter tilsett kyllingkraft og de resterende ingrediensene. La det koke inn igjen med en tredjedel.
- 4Sauter raviolien forsiktig i smørsaucen og server med en frisk kvist urter.