Moscato-kaker med Duff's sveitsiske marengs-smørkrem

Moscato-kaker med Duff's sveitsiske marengs-smørkrem

Lær hvordan du lager deilige moscato cupcakes toppet med duffs swiss meringue buttercream. Perfekt for festlige anledninger og søte cravings.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 vaniljestang, delt i to, frø fjernet
  • 1/4 kopp hel melk, romtemperert
  • 1 1/2 kopp kakehvetemel
  • 1 teskje bakepulver
  • 1/2 teskje fin sjøsalt
  • 8 spiseskjeer (1 stang) smør, kuttet i biter, romtemperert
  • 1 kopp sukker
  • 2 egg, romtempererte
  • 1/2 kopp moscato-vin, romtemperert
  • Duffs Swiss Meringue Smørkrem, til piping, oppskrift følger
  • Hvit glans, til dekorasjon
  • Spiselige perler, til dekorasjon
  • 10 eggehviter
  • 425 gram sukker
  • 900 gram smør (8 stenger), kuttet i små biter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 160 grader Celsius. Kled to muffinsformer med 15 muffinsformer.
  2. 2Tilsett vaniljefrøene i melken og sett til side.
  3. 3Sikt melet og bakepulveret gjennom en finmasket sikt i en middels stor bolle. Rør inn saltet og sett til side. I en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker, pisk smør og sukker til det er lyst og luftig.
  4. 4En og en, tilsett eggene og pisk til de er godt blandet.
  5. 5Gjør forsiktig, tilsett melet i to omganger, vekselvis med melken.
  6. 6Ta bollen ut av maskinen og vend inn moscatoen.
  7. 7Fordel røren i muffinsformene, fyll hver til to tredjedeler. Stek, snu formen halvveis i steketiden, til de er gylne og en kakepinne kommer ut ren, ca. 20 minutter.
  8. 8Overfør til en avkjølingsrist og la avkjøle.
  9. 9Pynt cupcakesene med smørkrem i rosemønster, dryss med hvitt glanspulver, og avslutt med en spiselig perle.
  10. 10Ha eggehvitene og sukkeret i bollen på kjøkkenmaskinen. Sett bollen over en kjele med lett småkokende vann og varm opp, rør med en tresleiv, til sukkeret er oppløst og blandingen er varm å ta på (ca. 70 grader Celsius). Når du kjenner på blandingen, skal den føles helt glatt og ikke grynete.
  11. 11Overfør umiddelbart bollen til en kjøkkenmaskin utstyrt med visp. Pisk på høy hastighet til det er blankt og stivt, ca. 15 minutter.
  12. 12Bytt til flatpisker og senk hastigheten til middels. Tilsett smøret, litt om gangen, og sørg for at hver bit er godt innarbeidet før du tilsetter mer. Senk hastigheten ytterligere og bland til kremen er silkemyk og glatt.