Hello Fresh Mobile Banner
Hot Wieners Rhode Island Style

Hot Wieners Rhode Island Style

Lær hvordan du lager den autentiske hot wieners rhode island style. Enkel oppskrift på smakfulle pølser i brød, perfekt for sommergrilling eller hverdagsmat.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 spiseskjeer margarin
  • 2 gule løk, finhakket, delt
  • 2 spiseskjeer chilipulver
  • 2 spiseskjeer paprika
  • 1/2 teskje allehånde
  • 1/2 teskje karri
  • 1 teskje tørket sennep
  • 1 teskje malt kanel
  • 450 gram kjøttdeig av storfe, 80/20
  • 1/4 kopp vann
  • 20 pølser
  • 1 teskje salt
  • 20 pølsebrød
  • Gul sennep
  • 2 spiseskjeer sellerisalt

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en middels stor stekepanne over middels varme, tilsett margarin og 1 finhakket løk. Surr til den er gjennomsiktig, men ikke brun. Deretter tilsetter du chilipulver, paprika, allehånde, karri, tørket sennep og kanel. Deretter tilsetter du storfekjøtt, rører godt og lar det koke i 5 minutter. Tilsett vann og la det småkoke over middels til lav varme i 30 minutter.
  3. 3I en middels stor sausgryte koker du pølser med salt og damper brødene.
  4. 4Når kjøttet er ferdig småkokt, tilsett kjøttblandingen i pølsen i brødet, og topp jevnt med finhakket løk, gul sennep og et dryss sellerisalt.