Druesalat

Druesalat

oppskrift på grape salad, en enkel og deilig dessert med friske druer og krem. perfekt for sommeren eller som en lett dessert. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 2 pund uten kjerner grønne druer
  • 2 pund uten kjerner lilla druer
  • Én 8-unse pakke kremost, romtemperert
  • Én 8-unse beholder rømme
  • 1/2 kopp granulert sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 kopp brunt sukker, godt pakket
  • 1/2 kopp pekannøtter, finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Vask druerne og tørk dem grundig med papirhåndklær. Legg de tørre druene i en ildfast form på 23 x 33 cm. I en bolle, bland kremost, rømme, sukker og vanilje. Bland godt med en elektrisk mikser. Hell denne blandingen over druene og vend forsiktig sammen til alle druene er dekket. Sett i kjøleskapet for avkjøling.
  2. 2Rett før servering, dryss over brunt sukker og pecannøtter.