Hello Fresh Mobile Banner
Gresskauffettuccine med kylling

Gresskauffettuccine med kylling

oppskrift på pumpkin fettuccini med kylling, en smakfull og enkel rett perfekt for høst. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2/3 kopp hermetisk gresskar, bruk en 15-unse boks og sett til side resten til sausen (anbefalt: Libby's)
  • 2. 2 egg
  • 3. 1 1/2 teskje salt
  • 4. 3 kopper mel
  • 5. 1/4 kopp vann
  • 6. 2 spiseskjeer smør
  • 7. 4 spiseskjeer olivenolje
  • 8. 2 hvitløksfedd, knust
  • 9. 1 kopp Chardonnay
  • 10. 1/4 kopp olivenolje
  • 11. 1/4 teskje hvitløksalt
  • 12. 1/2 teskje salt
  • 13. 1/2 teskje sukker
  • 14. 1/2 teskje tørket basilikum
  • 15. 1 1/2 pund kyllingbryst, uten ben og skinn
  • 16. 8 unser sopp, renset og skivet
  • 17. 2 spiseskjeer mel, pluss 4 spiseskjeer
  • 18. 6 spiseskjeer smør
  • 19. 1 1/2 kopper Chardonnay
  • 20. 3 kopper vann
  • 21. 1 unser kyllingbuljong
  • 22. 12 ferske basilikumblader, hakket
  • 23. 1/2 teskje hvitløksk powder
  • 24. 14 unser artisjokkhjerter, skåret i båter
  • 25. 2 unser Gruyère
  • 26. 2 unser Parmesan
  • 27. 2 unser pisket krem
  • 28. Revet Parmesan, til garnityr
  • 29. Ferske basilikumblader, til garnityr

Fremgangsmåte

  1. 1Kombiner ingrediensene til fettucinen i en food processor, unntatt smør, olje og hvitløk. Elt ingrediensene i food processoren i omtrent 10 minutter for å lage en fast, glatt deig. Pakk deigen inn i plastfolie og la den hvile i 10 minutter. Kjevle ut deigen med en kjevle eller pastamaskin til den er veldig tynn, og kutt den i nudler. Sett til side i kjøleskapet til den skal kokes. (Kan fryse ned overskudd av pasta.)
  2. 2For kyllingen: Bland Chardonnay, olivenolje, hvitløk, salt, sukker og basilikum for å lage en marinade. Rens og trim kyllingbrystene, og legg dem i marinaden. Overfør marinaden og kyllingbrystene i en plastpose, og la det marinere over natten i kjøleskapet.
  3. 3Forvarm grillen.
  4. 4Grill kyllingen til den er gjennomstekt. Ta den av grillen, avkjøl, skjær den i tynne skiver og sett til side.
  5. 5For å lage sausen: Vend sopp og 2 ss mel sammen. I en stor stekepanne over middels varme, brun soppen i 6 ss smør. Rør inn ytterligere 4 ss mel og la det bli lett gyllent. Tilsett Chardonnay og 3 kopper vann, og rør til det tykner. Rør inn kyllingbuljong, basilikumblader, hvitløkspulver og resten av gresskarpuréen. Legg kyllingen i sausen og la det småkoke på lav varme til det er klart til servering.
  6. 6Før servering, tilsett artisjokkhjerter, Gruyère-ost, Parmesanost og kremfløte i kylling- og sausblandingen.
  7. 7For å lage fettucinen: Kok opp saltet vann på komfyren, og kok fettucinen i 12 minutter til den er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand. Brun hvitløken i smør og olivenolje, og vend den sammen med den kokte og avdryppede pastaen.
  8. 8Server sausen over nudlene. Pynt med revet Parmesanost og friske basilikumblader.