Fjerdedags jul potetsalat

Fjerdedags jul potetsalat

oppskrift på fjerde juli potetsalat, perfekt for sommerfeiringen. enkel å lage, smakfull og forfriskende. prøv denne klassiske retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 3 pund poteter, skrellet og i terninger
  • 1/3 kopp eplecidereddik
  • 2 teskjeer hvitt sukker
  • 1 1/2 teskjeer tørr sennep
  • 1 1/2 teskjeer salt
  • 3/4 teskje malt svart pepper
  • 1/2 kopp majones
  • 1/2 kopp rømme
  • 1/4 kopp kremfløte
  • 3/4 kopp hakket løk
  • 3 hardkokte egg, skrellet og hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med saltet vann, tilsett potetene og la dem koke til de er møre. Mens potetene koker, visp sammen eddik, sukker, sennep, salt og pepper i en stor bolle. Sil av vannet fra potetene, vend dem inn i eddikblandingen og la dem marinere i 30 minutter for å absorbere smakene.
  2. 2I en liten bolle, visp sammen majones, rømme og kremfløte. Vend denne kremete blandingen inn i potetblandingen sammen med løk og hardkokte egg. Dekk til og sett i kjøleskapet før servering, hvis ønskelig. (Denne salaten holder seg i opptil 3 dager i kjøleskapet.)