
Fjerdedags jul potetsalat
oppskrift på fjerde juli potetsalat, perfekt for sommerfeiringen. enkel å lage, smakfull og forfriskende. prøv denne klassiske retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 3 pund poteter, skrellet og i terninger
- 1/3 kopp eplecidereddik
- 2 teskjeer hvitt sukker
- 1 1/2 teskjeer tørr sennep
- 1 1/2 teskjeer salt
- 3/4 teskje malt svart pepper
- 1/2 kopp majones
- 1/2 kopp rømme
- 1/4 kopp kremfløte
- 3/4 kopp hakket løk
- 3 hardkokte egg, skrellet og hakket
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med saltet vann, tilsett potetene og la dem koke til de er møre. Mens potetene koker, visp sammen eddik, sukker, sennep, salt og pepper i en stor bolle. Sil av vannet fra potetene, vend dem inn i eddikblandingen og la dem marinere i 30 minutter for å absorbere smakene.
- 2I en liten bolle, visp sammen majones, rømme og kremfløte. Vend denne kremete blandingen inn i potetblandingen sammen med løk og hardkokte egg. Dekk til og sett i kjøleskapet før servering, hvis ønskelig. (Denne salaten holder seg i opptil 3 dager i kjøleskapet.)