
Kanelkake til kveldsmat
oppskrift på cinnamon supper cake, en myk og krydret kake perfekt for en søt kveldskos. enkel å lage og egner seg for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp hvetemel
- 1 1/2 teskjeer bakepulver
- 1/4 teskje salt
- 1/4 kopp fettstoff
- 3/4 kopp sukker
- 1 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1/2 kopp melk
- 1 spiseskje smør
- 3/4 kopp melis
- 1 spiseskje malt kanel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør og mel en rund kakeform på 23 cm.
- 2Sikt sammen mel, bakepulver og salt; sett til side.
- 3I en stor bolle, pisk sammen smørfett og sukker til det er lyst og luftig. Pisk inn egget, deretter rør inn vanilje og melk. Vend inn melet forsiktig, bare til det er blandet. Hell røren i den forberedte formen.
- 4Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 25 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. Mens kaken fortsatt er varm, smør den med smør, og sikt over melis og kanel.