Brians Enkle Fylte Flundre

Brians Enkle Fylte Flundre

oppskriften på brians enkle fylte rødspette er perfekt for en rask og smakfull hovedrett. enkel å lage og passer for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 hel flundre
  • 1 kopp smør, delt
  • 1/2 kopp hakket selleri
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 3 kopper tørr brødkrumme med kyllingsmak
  • 1 (170 gram) boks med krabbekjøtt i klumper
  • 1 (113 gram) boks med små reker, væsken beholdes
  • 1 teskje Old Bay-krydder, eller etter smak
  • 1 teskje Cajunkrydder (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 150 grader C (300 grader F). Legg fisken med den mørke siden opp. Lag et snitt ved siden av ryggraden på begge sider, før du når hodet og halen. Skyv kniven inn mellom kjøttet og ryggraden, og før den ned langs ribbeina på begge sider av ryggraden.
  2. 2Smelt 1/2 kopp smør i en stekepanne over middels varme. Surr løk og selleri i smøret til de er akkurat møre. Legg fyllet i en bolle, og rør inn løk og selleri sammen med smøret i pannen. Bland inn krabbe og reker med saften, og tilsett litt mer væske eller mer stuffing for å oppnå riktig konsistens.
  3. 3Smelt resten av smøret, og pensle noe av det på et bakepapir. Fyll flunderen med stuffing-blandingen, og legg den fylte fisken på bakepapiret. Pensle utsiden av fisken med smør, og krydre med Old Bay og eventuelt Cajunkrydder.
  4. 4Stek i ca. 25 til 30 minutter i den forvarmede ovnen, eller til fisken lett flaker seg med en gaffel.