Short Rib Sandwiches

Short Rib Sandwiches

lær hvordan du lager deilige short rib sandwiches med saftig kjøtt og smakfulle tilbehør. perfekt for en mettende lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • 2 1/2 pund storfe short ribs
  • Olivenolje til bruning
  • 3 gulrøtter, finhakket
  • 3 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 middels stor løk, finhakket
  • 1 kopp rødvin
  • 1 kopp storfefond
  • 1 baguette

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius.
  2. 2Salt og pepper short ribs. I en tykk gryte, varm opp et par spiseskjeer olivenolje på høy varme. Brun short ribs på alle sider, omtrent 2 minutter. Ta dem ut og legg dem på en tallerken.
  3. 3Skru ned varmen til middels høy. Tilsett gulrøtter, hvitløk og løk, og begynn å koke under omrøring. Etter ett eller to minutter, hell i vinen og buljongen, og rør for å blande. Legg short ribs tilbake i gryten, sett på lokk, og sett gryten i ovnen. Stek til kjøttet er mørt og faller av beinet, ca. 2 ½ til 3 timer.
  4. 4Overfør kjøttet til en skjærefjøl, fjern kjøttet fra beina og riv det i biter. Skum av fettet fra toppen av grønnsakene, og ha kjøttet tilbake i gryten og rør om.
  5. 5I mellomtiden, rist baguetten til den er varm, ca. 10 minutter. Del den i to på langs, og legg short rib-kjøttet langs den nederste halvdelen av baguetten. Deretter skje grønnsakene og litt saus over. Legg den andre halvdelen av baguetten oppå, og skjær i biter med en skarp serrated kniv. Server umiddelbart.