
Short Rib Sandwiches
lær hvordan du lager deilige short rib sandwiches med saftig kjøtt og smakfulle tilbehør. perfekt for en mettende lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 200 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
- 2 1/2 pund storfe short ribs
- Olivenolje til bruning
- 3 gulrøtter, finhakket
- 3 hvitløksfedd, finhakket
- 1 middels stor løk, finhakket
- 1 kopp rødvin
- 1 kopp storfefond
- 1 baguette
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius.
- 2Salt og pepper short ribs. I en tykk gryte, varm opp et par spiseskjeer olivenolje på høy varme. Brun short ribs på alle sider, omtrent 2 minutter. Ta dem ut og legg dem på en tallerken.
- 3Skru ned varmen til middels høy. Tilsett gulrøtter, hvitløk og løk, og begynn å koke under omrøring. Etter ett eller to minutter, hell i vinen og buljongen, og rør for å blande. Legg short ribs tilbake i gryten, sett på lokk, og sett gryten i ovnen. Stek til kjøttet er mørt og faller av beinet, ca. 2 ½ til 3 timer.
- 4Overfør kjøttet til en skjærefjøl, fjern kjøttet fra beina og riv det i biter. Skum av fettet fra toppen av grønnsakene, og ha kjøttet tilbake i gryten og rør om.
- 5I mellomtiden, rist baguetten til den er varm, ca. 10 minutter. Del den i to på langs, og legg short rib-kjøttet langs den nederste halvdelen av baguetten. Deretter skje grønnsakene og litt saus over. Legg den andre halvdelen av baguetten oppå, og skjær i biter med en skarp serrated kniv. Server umiddelbart.