Biff Tataki
Lær hvordan du lager en deilig beef tataki, en japansk forrett med tynne skiver av rått, lett stekt biff. Perfekt for en elegant middag eller spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 8 ounces rib-eye steak
- 2 små jicama, skrelt og juliennet
- 2 rødløk, juliennet
- 2 agurker, skrellet, utkjernet og juliennet
- 4 spiseskjeer soyasaus
- 6 spiseskjeer appelsinjuice
- 4 spiseskjeer sterk peppersaus
- 4 spiseskjeer riseddik
Fremgangsmåte
- 1Stek ribeye-biffen til medium rare. I en liten bolle, bland sammen alle de resterende ingrediensene og rør godt. Ta kjøttet ut av pannen, og la det hvile i 5 minutter. Skjær kjøttet i veldig tynne skiver. For å servere, anrett de skivede kjøttstykkene på tallerkenen og topp med salatblandingen.