Hello Fresh Mobile Banner
Asiatisk-inspirert flankstek

Asiatisk-inspirert flankstek

oppskrift på asian inspired flank steak med krydder og saus, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje soyasaus
  • 1 spiseskje pluss 1/2 teskje chili- og hvitløkpasta, delt
  • 170 gram skåret ytrefilet av storfe, tynnskåret
  • 1/2 kopp broccolibuketter
  • 1/2 kopp sukkererter eller snøerter
  • 1/2 kopp skivede gulrøtter
  • 1/2 kopp skivede agurker
  • 1/2 teskje sesamolje
  • 1 teskje sesamfrø, ristet
  • 1 spiseskje rapsolje
  • 2 kopper kokt ris, varm
  • 1 kopp babyspinat
  • 1 kopp tynne skiver av sopp

Fremgangsmåte

  1. 1Bland soyasaus og 1 spiseskje chilipasta i en liten bolle. Smør blandingen over biffen og la den marinere i kjøleskapet i 1 time.
  2. 2Varm opp brokkoli, erter og gulrøtter i en dekket, mikrosikker bolle med 2 spiseskjeer vann i 2 minutter, eller til de er sprø møre. Skyll under kaldt vann og la renne av. Bland grønnsakene med agurkene, sesamolje, resten av chilipasten og sesamfrøene. Dekk til og sett til side.
  3. 3Varm opp en non-stick stekepanne på middels høy varme. Tilsett rapsolje og varm opp. Legg deretter i storfekjøttet og stek i 2 til 3 minutter, mens du rører konstant.
  4. 4For å servere, fordel risen jevnt i 6 boller. Fordel grønnsaksblandingen over risen, deretter storfekjøttet, så spinat og sopp. Server.