
Asiatisk-inspirert flankstek
oppskrift på asian inspired flank steak med krydder og saus, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 spiseskje soyasaus
- 1 spiseskje pluss 1/2 teskje chili- og hvitløkpasta, delt
- 170 gram skåret ytrefilet av storfe, tynnskåret
- 1/2 kopp broccolibuketter
- 1/2 kopp sukkererter eller snøerter
- 1/2 kopp skivede gulrøtter
- 1/2 kopp skivede agurker
- 1/2 teskje sesamolje
- 1 teskje sesamfrø, ristet
- 1 spiseskje rapsolje
- 2 kopper kokt ris, varm
- 1 kopp babyspinat
- 1 kopp tynne skiver av sopp
Fremgangsmåte
- 1Bland soyasaus og 1 spiseskje chilipasta i en liten bolle. Smør blandingen over biffen og la den marinere i kjøleskapet i 1 time.
- 2Varm opp brokkoli, erter og gulrøtter i en dekket, mikrosikker bolle med 2 spiseskjeer vann i 2 minutter, eller til de er sprø møre. Skyll under kaldt vann og la renne av. Bland grønnsakene med agurkene, sesamolje, resten av chilipasten og sesamfrøene. Dekk til og sett til side.
- 3Varm opp en non-stick stekepanne på middels høy varme. Tilsett rapsolje og varm opp. Legg deretter i storfekjøttet og stek i 2 til 3 minutter, mens du rører konstant.
- 4For å servere, fordel risen jevnt i 6 boller. Fordel grønnsaksblandingen over risen, deretter storfekjøttet, så spinat og sopp. Server.