
Ildfull fondue
oppskrift på fiery fondue som garantert vil varme opp kvelden. enkel å lage, perfekt for helgen eller en spesiell anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 pakker (ca. 225 g) hvit Cheddar, revet
- 2 pakker (ca. 225 g) Monterey Jack, revet
- 1/4 kopp hvetemel
- 340 g lyst øl
- 2 fedd hvitløk, knust
- 3 chipotle-chili, finhakket
- Grønnsaker, til dipp
- Frukt, til dipp
- 1 brød, i terninger, til dipp
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en stor bolle blander du oster og mel.
- 3I en 4-liters kjele tilsetter du øl, knust hvitløk og chipotle-chili, og lar det småkoke i 10 minutter.
- 4Visp inn osten, en håndfull av gangen, og pass på at hver porsjon smelter før du tilsetter neste. Hold varmen på lavt nivå. Overfør til en fonduegryte og sett den på svak varme.
- 5Server med fondue-tilbehør som frukt, grønnsaker og brød.