
Ristet hasselnøttgranola
oppskrift på ovnsrostede hasselnøttergranola - perfekt til frokost eller som snacks. enkel å lage hjemme, full av smak og næring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
frokost
Ingredienser
- 1 kopp ristet hasselnøtter, grovhakket
- 1 kopp ristet cashewnøtter, grovhakket
- 1 kopp gammeldags havregryn
- 1/2 kopp skivede eller mandelfliserte mandler
- 1/2 kopp søtet, revet kokosnøtt
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2 spiseskjeer honning
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 3For å lage granolaen, bland hasselnøtter, cashewnøtter, havregryn, mandler, kokos, olje og honning i en stor bolle til alt er godt blandet. Hell blandingen ut på et stekebrett og stek, rør om av og til med en metallspatel, til blandingen blir jevnt gyllenbrun, ca. 20 minutter.
- 4Ta granolaen ut av ovnen, bruk spatelen til å løsne den fra stekebrettet, og la den avkjøle. Rør om en gang under avkjølingen.