Røde fløyelscupcakes
lær hvordan du lager deilige red velvet cupcakes med denne enkle oppskriften. perfekte til fest eller som en søt dessert. steg for steg guide inkludert tips og trik.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 ½ kopper mel
- ½ kopp usøtet kakaopulver
- 1 teskje natron
- ½ teskje salt
- 1 kopp (2 staver) smør, myknet
- 2 kopper sukker
- 4 egg
- 1 kopp rømme
- ½ kopp melk
- 1 flaske (1 unse) McCormick® rød konditorfarge
- 2 teskjeer McCormick® ren vaniljeekstrakt
- Vaniljekremostglasur (oppskrift følger)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175°C (350°F). Bland mel, kakaopulver, natron og salt i en middels stor bolle. Sett til side.
- 2Pisk smør og sukker i en stor bolle med en elektrisk mikser på middels hastighet i 5 minutter, eller til det er lyst og luftig. Pisk inn egg, ett av gangen. Bland inn rømme, melk, matfarge og vanilje. Rør gradvis inn melblandingen på lav hastighet til det er akkurat blandet. Ikke overpisk. Fordel røren i 30 papirformer, og fyll hver kopp to tredjedeler.
- 3Stek i 20 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. Avkjøl i formene på en avkjølingsrist i 5 minutter. Ta kakene ut av formene og avkjøl helt. Pynt med vaniljekremostglasur.
- 4Pisk sammen 1 pakke (225 g) kremost, myknet, 1/4 kopp (113 g) smør, myknet, 2 ss rømme og 2 ts McCormick® ren vaniljeekstrakt i en stor bolle til det er lyst og luftig. Rør gradvis inn 1 pakke (ca. 450 g) melis til det er glatt.