Grillet marinert London Broil
Lær hvordan du lager en saftig og smakfull grillet london broil med marinade. Perfekt for sommergrilling eller helgekosen. Enkelt, raskt og velsmakende!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 store hvitløksfedd, finhakket
- 4 spiseskjeer balsamicoeddik
- 4 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 3 spiseskjeer Dijon-sennep
- 1 ½ spiseskje Worcestershire-saus
- 1 spiseskje soyasaus
- 1 teskje tørket oregano, smuldret
- 1 teskje tørket basilikum, smuldret
- 1 teskje tørket timian, smuldret
- ½ teskje tørkede rød pepperflak
- ⅔ kopp olivenolje
- 1 (900–1134 gram) London-biff
Fremgangsmåte
- 1For å lage marinade: Visp sammen ingrediensene til marinaden i en bolle til de er godt blandet. Legg London broil i en stor, reseptfri plastpose og hell marinaden over. Lukk posen, press ut overflødig luft, og sett den i en lav skål. Mariner kjøttet, avkjølt, og snu posen en eller to ganger i løpet av 8 timer.
- 2Ta kjøttet ut av marinaden, kast marinaden, og tørk kjøttet tørt.
- 3Forvarm en grill, og plasser en oljet rist omtrent 10 centimeter over glødende kull. Grill kjøttet, og snu det én gang, i 9–10 minutter på hver side, eller til det har en kjernetemperatur på 125–130 grader Celsius, målt med et kjøtttermometer, for medium-rare. (Alternativt kan kjøttet grilles under broil.)
- 4Overfør kjøttet til et skjærebrett og la det hvile i 10 minutter. Skjær kjøttet diagonalt på tvers av fibrene i tynne skiver.