Grillet marinert London Broil

Grillet marinert London Broil

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull grillet london broil med marinade. Perfekt for sommergrilling eller helgekosen. Enkelt, raskt og velsmakende!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 store hvitløksfedd, finhakket
  • 4 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 4 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 3 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 1 ½ spiseskje Worcestershire-saus
  • 1 spiseskje soyasaus
  • 1 teskje tørket oregano, smuldret
  • 1 teskje tørket basilikum, smuldret
  • 1 teskje tørket timian, smuldret
  • ½ teskje tørkede rød pepperflak
  • ⅔ kopp olivenolje
  • 1 (900–1134 gram) London-biff

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage marinade: Visp sammen ingrediensene til marinaden i en bolle til de er godt blandet. Legg London broil i en stor, reseptfri plastpose og hell marinaden over. Lukk posen, press ut overflødig luft, og sett den i en lav skål. Mariner kjøttet, avkjølt, og snu posen en eller to ganger i løpet av 8 timer.
  2. 2Ta kjøttet ut av marinaden, kast marinaden, og tørk kjøttet tørt.
  3. 3Forvarm en grill, og plasser en oljet rist omtrent 10 centimeter over glødende kull. Grill kjøttet, og snu det én gang, i 9–10 minutter på hver side, eller til det har en kjernetemperatur på 125–130 grader Celsius, målt med et kjøtttermometer, for medium-rare. (Alternativt kan kjøttet grilles under broil.)
  4. 4Overfør kjøttet til et skjærebrett og la det hvile i 10 minutter. Skjær kjøttet diagonalt på tvers av fibrene i tynne skiver.