Krydret tri-tip med krydderblanding
oppskrift på spice rubbed tri-tip, perfekt for grilling. enkel å lage, full av smak og ideell for sommergrilling eller helgebesøk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje Santa Maria-stil krydder
- 2. 1 spiseskje BBQ-krydder (anbefalt: Red Barron BBQ Spice)
- 3. 2 (1,8 kg) tri-tip-biffer, trimmet
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen til middels varme.
- 22. Strø hver krydderblanding på et skjærebrett. Ta tri-tip-ene og rull dem over krydderne, slik at alle sider blir jevnt dekket.
- 33. Legg tri-tip-ene på grillen i en vinkel på 45 grader for å få grillmerker, og kok dem i omtrent 35 minutter, eller til ønsket stekegrad. Ta tri-tip-ene av grillen og la kjøttet hvile i ca. 2 til 5 minutter før du skjærer i det. Server med dine favorittilbehør.