
Ølbrød I
Lær hvordan du lager deilig beer bread med vår enkle oppskrift. Perfekt til matpakken, helgen eller som tilbehør. Ingen heving nødvendig!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 1 (12 fluid ounces) boks eller flaske øl
- 2. 3 kopper selvhevende mel
- 3. 3 spiseskjeer hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Bland sukker og mel i en stor bolle. Tilsett øl og rør godt, først med en tresleiv, deretter med hendene. Røren vil bli klissete. Hell den i en smurt brødform på 23 x 13 cm.
- 22. Stek ved 175 °C i 50 til 60 minutter. Toppet vil bli sprø, og innsiden vil være myk. Server med smør eller ostekrem.