Trøffel-sopp og ostefylte makaroni-grateng

Trøffel-sopp og ostefylte makaroni-grateng

oppskrift på en kremet og luksuriøs truffled mushroom and cheesy macaroni casserole. perfekt for en velsmakende middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund makaroni
  • 2. To 10-unse bokser med kremet soppsuppe
  • 3. 115 gram skarp Cheddar, revet
  • 4. 115 gram sveitsisk ost, revet
  • 5. 1 spiseskje trøffelolje
  • 6. 1 kopp selleri, hakket i ¼-tommers terninger (2 til 3 stilker)
  • 7. ½ teskje malt allehånde
  • 8. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 9. 2 kopper hermetiske sprøstekte løk

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  3. 3Kok opp en stor kjele med vann. Kok makaronien etter anvisningene på pakken. Sil av og la den avkjøle, før du overfører den til en stor bolle.
  4. 4I en middels stor kjele, varm opp suppen på middels varme, og rør ofte for å unngå at den brenner seg fast. Visp inn Cheddar- og Swiss-osten, etterfulgt av trøffeloljen. Tilsett en skvett vann hvis sausen blir for tykk.
  5. 5Tilsett selleri og allehånde i bollen med makaronien, og hell deretter gradvis over ostesausen – du kan bruke mer eller mindre saus avhengig av hvor kremete du ønsker at gratengen skal være. Krydre med salt og pepper, og vend det hele forsiktig sammen.
  6. 6Hell blandingen over i en ildfast form på 23 x 33 cm, og dekk med løk. Stek til sidene er boblende og innholdet er veldig varmt, ca. 30 minutter. Server.