Trøffel-sopp og ostefylte makaroni-grateng
oppskrift på en kremet og luksuriøs truffled mushroom and cheesy macaroni casserole. perfekt for en velsmakende middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund makaroni
- 2. To 10-unse bokser med kremet soppsuppe
- 3. 115 gram skarp Cheddar, revet
- 4. 115 gram sveitsisk ost, revet
- 5. 1 spiseskje trøffelolje
- 6. 1 kopp selleri, hakket i ¼-tommers terninger (2 til 3 stilker)
- 7. ½ teskje malt allehånde
- 8. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 9. 2 kopper hermetiske sprøstekte løk
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 3Kok opp en stor kjele med vann. Kok makaronien etter anvisningene på pakken. Sil av og la den avkjøle, før du overfører den til en stor bolle.
- 4I en middels stor kjele, varm opp suppen på middels varme, og rør ofte for å unngå at den brenner seg fast. Visp inn Cheddar- og Swiss-osten, etterfulgt av trøffeloljen. Tilsett en skvett vann hvis sausen blir for tykk.
- 5Tilsett selleri og allehånde i bollen med makaronien, og hell deretter gradvis over ostesausen – du kan bruke mer eller mindre saus avhengig av hvor kremete du ønsker at gratengen skal være. Krydre med salt og pepper, og vend det hele forsiktig sammen.
- 6Hell blandingen over i en ildfast form på 23 x 33 cm, og dekk med løk. Stek til sidene er boblende og innholdet er veldig varmt, ca. 30 minutter. Server.