Marinert grønnsakssalat
oppskriften på marinated vegetable salad er perfekt for en lett og smakfull forrett eller siderett. enkel å lage, sunn og frisk.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp sukker
- 2. 1 kopp rødvinseddik
- 3. 1/2 kopp olivenolje
- 4. 1 teskje salt
- 5. 450 gram frosne, oppkuttede grønne bønner, tint og avrent, eller ferske grønne bønner
- 6. 450 gram frosne, oppkuttede erter, tint og avrent, eller ferske, skrelte erter
- 7. 1 1/2 kopper tynnhakket selleri (ca. 4 stilker)
- 8. En 2-unse krukke hakkede pimientos
- 9. 2 små søt løk, tynnhakket
- 10. 1 rød paprika, kjernet og hakket
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Kok opp sukker og eddik i en middels stor kjele. Tilsett oljen og saltet, og sett til side for å avkjøle.
- 33. Ha de grønne bønnene, erter, selleri, pimientos, løk og paprika i en bolle. Hell eddikblandingen over grønnsakene, dekk til med plastfolie og la det marinere i kjøleskapet i 24 timer.
- 44. Server med en hullsleiv for å la overflødig olje renne av.