Hello Fresh Mobile Banner
Jalapeno-kornkaker med rød peppersalsa

Jalapeno-kornkaker med rød peppersalsa

Lær hvordan du lager deilige jalapeno corn cakes med frisk rød pepper salsa. Perfekt for forrett eller snacks, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper kyllingbuljong
  • 2. 3 spiseskjeer maisolje
  • 3. 1 kopp gult maismel, helst steinmalt
  • 4. 2 teskjeer bakepulver
  • 5. 2 spiseskjeer finhakket jalapeñopepper
  • 6. 2 spiseskjeer finhakket frisk koriander
  • 7. 3 store egg, pisket
  • 8. 4 dråper Tabasco-saus, eller mer etter smak
  • 9. 1 teskje salt, eller mer etter smak
  • 10. 3/4 teskje nykvernet svart pepper
  • 11. 1 kopp maiskjerner (hakket av 1 til 2 maiskolber eller tint frossen)
  • 12. Rødt pepper-salsa, oppskrift følger
  • 13. 2 røde paprika, renset, frø fjernet, renset og hakket i små terninger
  • 14. 1 liten rød løk, i små terninger
  • 15. 1 jalapeño, frø fjernet, renset og finhakket
  • 16. 1/4 kopp ferske korianderblader
  • 17. Saften av to lime
  • 18. 1/2 teskje honning
  • 19. Tabasco-saus etter smak
  • 20. Salt og svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp kyllingkraft og maisolje i en middels stor kjele. Skru ned varmen til middels og tilsett gradvis maismel, mens du visper kontinuerlig. Fortsett å vispe og kok maismelblandingen i 2 minutter. Maismel vil absorbere væsken og tykne som polenta. Ta kjelen av varmen og la den avkjøle i omtrent 5 minutter. Rør inn bakepulver, jalapeño, koriander, egg, Tabasco, salt og pepper i maismelblandingen til det er godt blandet. Vend inn maiskornene med en slikkepott. Hvis nødvendig, smør lett, bruk olje eller spray på stekepannen eller takken. Forvarm over middels varme, eller hvis du bruker en elektrisk takke, sett den til 175°C. Hvis du ønsker å holde pannekakene varme til servering, forvarm ovnen til 95°C. Legg ca. ¼ kopp røre på takken for hver pannekake, med litt plass til å spre seg, og bruk en slikkepott eller baksiden av skjeen til å forsiktig presse røren ut i runde former. Når undersiden er gyllen og toppene er preget av bobler som sprekker og forblir åpne, snu pannekaken med en bred slikkepott og stek den på den andre siden til den er lysbrun. Server umiddelbart, eller plasser i ovnen mens du lager resten av porsjonen.
  2. 22. Bland alle ingrediensene godt i en middels stor bolle. Salsen er klar til å spises så snart den er laget, eller den kan oppbevares tett dekket og i kjøleskapet i omtrent en time.